Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)1011g2326kcal101.1g65.7g182g1g
Amerikan pekoni 1viipale99g318kcal11.9g0g29.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original17g12kcal0.7g1.4g0.5g0.5g
Ketsuppi, euro shopper31g31kcal0.3g7.2g0.2g0.4g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5447kcal233.2g158g425.6g8.4g
Valittu annoskoko1250g2723kcal116.6g79g212.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g1362kcal58.3g39.5g106.4g2.1g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281