Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g218g1166kcal10.7g113.6g69.9g0g
Kananmuna kuoreton 437g623kcal54.6g1.3g44.8g0g
Sokeri 235g953kcal0g234.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %164g893kcal1.6g1.6g98.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63.1g1.1g3.2g
Kaakaojauhe, X-tra11g40kcal0.4g9.1g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g18g96kcal0.9g9.4g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 19g79kcal0g19.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %14g74kcal0.1g0.1g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, X-tra0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8627kcal165.6g916.2g464.2g7g
Valittu annoskoko1250g4313kcal82.8g458.1g232.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g2157kcal41.4g229.1g116.1g1.8g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840