Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 259g72kcal3.1g10.5g0.5g5.4g
Hirvenliha 207g233kcal43.7g0g6.2g0g
Sipuli 92g28kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Herkkusieni 30g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 7.4g8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Chili paprika punainen5.5g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi554g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g950kcal100.4g47.6g34.4g19.6g
Valittu annoskoko1250g475kcal50.2g23.8g17.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g237kcal25.1g11.9g8.6g4.9g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881