Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 570g1262kcal99.8g0g96.9g0g
Kuohukerma (Ingman)414g1409kcal9.1g12.8g145g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto207g580kcal39.4g0g45.6g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)17g91kcal0.2g0.2g9.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.7g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.6g2kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6716kcal298.2g30g595.8g1.6g
Valittu annoskoko1250g3358kcal149.1g15g297.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna625g1679kcal74.6g7.5g149g0.4g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296