Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 630g345kcal10g82.5g1.1g5.4g
Kananmuna, keitetty 139g198kcal17.3g0.4g14.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%126g202kcal3.4g3.4g18.9g0g
Valkosipuli 6.6g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g126g453kcal35.3g2.4g32.7g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g126g126kcal23.9g1.1g3g0g
Korppujauho 16g58kcal1.7g11.8g0.2g0.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen19g136kcal0g0g15.1g0g
Persilja 63g17kcal0.9g0.7g0.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3082kcal186g206.8g170.6g22.6g
Valittu annoskoko1250g1541kcal93g103.4g85.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g771kcal46.5g51.7g42.7g5.7g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576