Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)525g877kcal73.5g5.8g68.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g408g245kcal6.1g53.1g0.4g3.7g
Kirsikkatomaatti, 50g243g49kcal1.5g9.2g0.7g0g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 39g77kcal0.5g0.7g7.8g1.7g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2967kcal163.8g138.8g206.6g11g
Valittu annoskoko1250g1484kcal81.9g69.4g103.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g742kcal41g34.7g51.7g2.8g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153240