Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Punakaali 587g152kcal9.1g20.5g1.2g11.1g
Sipuli (käsittelemätön)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen403g141kcal0.8g33.1g0.4g6g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma73g235kcal0.1g54.3g0g0g
Punaviini 88g62kcal0.3g0.2g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g11g3.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1386kcal22.8g223.6g21g36.6g
Valittu annoskoko1250g693kcal11.4g111.8g10.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna625g347kcal5.7g55.9g5.3g9.2g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289