Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 706g1007kcal88.3g2.1g72.4g0g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 43g383kcal0g0g43.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.9g
Kinkkusuikale Pirkka321g331kcal57.8g5.8g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3460kcal292.8g18.2g247.6g1.8g
Valittu annoskoko1250g1730kcal146.4g9.1g123.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g865kcal73.2g4.6g61.9g0.5g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458