Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 377g145kcal3.8g26g0.8g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi10g29kcal0.9g0.7g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g313kcal35.8g0g18.8g0g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Vesi471g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1099kcal86.2g76.8g45g28g
Valittu annoskoko1250g550kcal43.1g38.4g22.5g14g
Annoskoko puolitettuna625g275kcal21.6g19.2g11.3g7g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711