Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 187g228kcal39.8g0g7.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Maissi, pirkka33g40kcal1g8.5g0.3g1.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka47g13kcal0.9g2g0.1g1.1g
Lehtiselleri 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.7g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl19g14kcal0.7g1.5g0.6g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4.7g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 609g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%70g112kcal1.9g1.9g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 12g104kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1366kcal98.6g95.2g63.8g13.8g
Valittu annoskoko1250g683kcal49.3g47.6g31.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g342kcal24.7g23.8g16g3.5g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942