Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 534g815kcal103g0g44.9g0g
Lanttu 119g34kcal1.2g5.5g0.4g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g107g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Punaviini 89g63kcal0.3g0.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 48g23kcal0.6g4.5g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 237g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2074kcal217.6g47.2g97.8g14.8g
Valittu annoskoko1250g1037kcal108.8g23.6g48.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g519kcal54.4g11.8g24.5g3.7g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260