Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.8g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Persilja 17g4.5kcal0.2g0.2g0g1.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow124g99kcal5.2g16.1g1.1g3.9g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)69g24kcal1.7g3.2g0.3g1.8g
Ruokasuola jodioitu 1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Oliiviöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g193g329kcal36.7g0g19.3g0g
Kasvisliemikuutio 6.1g19kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 248g189kcal4.7g38.5g0.5g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 552g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1487kcal99.2g121.2g61g20.6g
Valittu annoskoko1250g744kcal49.6g60.6g30.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna625g372kcal24.8g30.3g15.3g5.2g
Arvot/100g100g60kcal4g4.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278