Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g501g1228kcal50.1g40.1g90.2g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl125g44kcal1.3g7.5g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)338g541kcal9.1g9.1g50.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr125g351kcal10g11.9g30.1g2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix23g11kcal0.3g2.3g0.1g0g
Sinappi 13g17kcal0.5g1.8g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4382kcal142.6g145.4g346.4g4.4g
Valittu annoskoko1250g2191kcal71.3g72.7g173.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna625g1096kcal35.7g36.4g86.6g1.1g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523