Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus395g277kcal63.3g0g1.2g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 84g25kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g49g13kcal0.6g2.4g0g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 494g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g49g138kcal9.4g0g10.9g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 49g23kcal1g3.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1019kcal153g32.6g25.4g11.6g
Valittu annoskoko1250g510kcal76.5g16.3g12.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna625g255kcal38.3g8.2g6.4g2.9g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612