Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g714g1214kcal135.7g0g71.4g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Torino tumma proteiinipasta plus89g304kcal20.5g47.3g3.3g5.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g330g76kcal4.6g11.2g1.3g0g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3265kcal325.8g130.2g152.6g14.8g
Valittu annoskoko1250g1633kcal162.9g65.1g76.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g816kcal81.5g32.6g38.2g3.7g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426