Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g53g192kcal7.7g31.4g3.7g5g
Riisi tumma 45g158kcal3.2g32.6g1g1.8g
Tattarisuurimo / -jauho 40g129kcal4.7g24.2g0.8g2.3g
Hirssisuurimo / -jauho 43g152kcal4.8g29.3g1.2g1.4g
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1262kcal40.8g235g13.4g21g
Valittu annoskoko1250g631kcal20.4g117.5g6.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g316kcal10.2g58.8g3.4g5.3g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241