Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti610g671kcal134.2g0.6g18.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g162kcal0g0g18.3g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g136g37kcal1.8g6.5g0.1g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi203g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Punaviini 102g72kcal0.3g0.2g0g0g
Rusina 12g36kcal0.3g7.3g0.1g1.2g
Oliivi kivetön musta rainbow136g244kcal0.8g7.7g23g0g
Ohrakas ohratärkkelys20g74kcal0.1g18.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2643kcal277.2g84g123.2g7.8g
Valittu annoskoko1250g1322kcal138.6g42g61.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g661kcal69.3g21g30.8g2g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355