Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 468g153kcal2.9g26g0.9g11.9g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 561g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%187g168kcal7.5g14.2g9.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.6g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g995kcal24g85.6g56.4g24.6g
Valittu annoskoko1250g498kcal12g42.8g28.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g249kcal6g21.4g14.1g6.2g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204