Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 89g331kcal16.5g9.8g19.4g27.2g
Sokeri 697g2829kcal0g696.2g0g0g
Siirappi 60g180kcal0.1g44.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 298g984kcal6g8.9g104.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 84g593kcal0.6g0.3g66.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10012kcal46.4g1563g381.2g54.4g
Valittu annoskoko1250g5006kcal23.2g781.5g190.6g27.2g
Annoskoko puolitettuna625g2503kcal11.6g390.8g95.3g13.6g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297