Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)316g2272kcal0g0g252.4g0g
Sokeri 302g1225kcal0g301.5g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g87g148kcal13g0g10.4g0g
Siirappi, tumma14g45kcal0g10.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta513g1846kcal66.7g358.9g10.8g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11223kcal159.4g1379.2g547.2g35.8g
Valittu annoskoko1250g5612kcal79.7g689.6g273.6g17.9g
Annoskoko puolitettuna625g2806kcal39.9g344.8g136.8g9g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740