Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g843g202kcal10.1g28.7g1.7g17.7g
Paprika, punainen101g26kcal0.9g4.7g0.4g2g
Porkkana 27g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen169g234kcal32g0g11.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)68g82kcal1.5g18.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1108kcal89.4g106.4g28.4g41.8g
Valittu annoskoko1250g554kcal44.7g53.2g14.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna625g277kcal22.4g26.6g7.1g10.5g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741