Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 15g130kcal0g0g14.7g0g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g16g60kcal0.2g13.6g0.5g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa441g587kcal83.8g3.1g26.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 368g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 147g94kcal4.7g7.1g5.1g0g
Maito, Kevyt147g68kcal4.7g7.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1940kcal189.8g73g98.4g4g
Valittu annoskoko1250g970kcal94.9g36.5g49.2g2g
Annoskoko puolitettuna625g485kcal47.5g18.3g24.6g1g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636