Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g146g876kcal30.6g9.6g78.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 234g293kcal25.7g0.6g21.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)389g1012kcal101.2g5.8g66.1g0g
Leivinjauhe 20g34kcal1g7.4g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli146g102kcal13.9g5.8g2.9g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g97g107kcal17.5g1.9g2.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g146g314kcal36.5g3.2g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5504kcal453.6g74.2g364.4g2.4g
Valittu annoskoko1250g2752kcal226.8g37.1g182.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna625g1376kcal113.4g18.6g91.1g0.6g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104