Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 6.8g21kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g155g435kcal29.5g0g34.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 622g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g466g266kcal6.5g57.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1443kcal73.2g117.4g73.4g0.2g
Valittu annoskoko1250g722kcal36.6g58.7g36.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g361kcal18.3g29.4g18.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250