Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria538g774kcal86g13.4g39.8g0g
Parsakaali brokkoli 336g118kcal15.5g6.6g1g8.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g168g470kcal31.9g0g37g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g134g87kcal2g5.2g6.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%67g155kcal19.5g1.7g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3328kcal309.8g53.8g198.6g16.8g
Valittu annoskoko1250g1664kcal154.9g26.9g99.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna625g832kcal77.5g13.5g49.7g4.2g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311