Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä36g10kcal0.7g1.5g0.1g0.9g
Munakoiso, tuore108g20kcal0.5g3.4g0.2g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 253g193kcal4.8g39.2g0.5g2.5g
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Nakki, Popsi viitonen217g512kcal23.8g6.5g43.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 25g19kcal1.1g3.3g0.1g0.3g
Vesi542g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1545kcal62.8g114.8g89g15.8g
Valittu annoskoko1250g772kcal31.4g57.4g44.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna625g386kcal15.7g28.7g22.3g4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344