Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai245g857kcal29.4g173.9g5.1g7.3g
Sokeri 240g975kcal0g240g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Leivinjauhe 9g17kcal0.5g3.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 23g84kcal4.2g2.5g4.9g6.9g
Voi 141g1025kcal1.7g0.6g114.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)188g106kcal16g9.4g0.4g0g
Pätkis, 18g102g499kcal3.7g62.1g25.4g0g
Kananmuna kuoreton 155g222kcal19.4g0.5g15.9g0g
Taloussuklaa, Fazer94g485kcal3.7g52.8g28.3g5g
Voi 47g342kcal0.6g0.2g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9257kcal158.4g1100.6g466.4g38.4g
Valittu annoskoko1250g4629kcal79.2g550.3g233.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna625g2314kcal39.6g275.2g116.6g9.6g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319