Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g157g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 18g96kcal0.1g0.1g10.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 121g42kcal5.6g2.4g0.4g3g
Kanaliemi rainbow 1 L603g302kcal24.1g6g24.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)121g72kcal1.2g5.4g4.8g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g9g8kcal0.1g1.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.1g16kcal0g0g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 21g7.2kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kanaliemi rainbow 1 L102g51kcal4.1g1g4.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)21g12kcal0.2g0.9g0.8g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1353kcal76.8g64.2g95g17.8g
Valittu annoskoko1250g677kcal38.4g32.1g47.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g338kcal19.2g16.1g23.8g4.5g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563