Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 412g314kcal7.8g63.9g0.8g4.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka52g5.7kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 103g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl18g14kcal0.7g1.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 567g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%52g83kcal1.4g1.4g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1040kcal26.2g143.8g34.2g15g
Valittu annoskoko1250g520kcal13.1g71.9g17.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna625g260kcal6.6g36g8.6g3.8g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615