Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.8g0.5g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g119g33kcal0.7g7.1g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g37g28kcal1.7g4.8g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu239g345kcal38.3g6g18.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 532g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5.3g13kcal0.3g2.2g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.3g14kcal0.7g0.6g1g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1397kcal94.2g135.2g50.4g12.6g
Valittu annoskoko1250g699kcal47.1g67.6g25.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g349kcal23.6g33.8g12.6g3.2g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774