Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g409g245kcal15.1g29.9g8.2g0g
Kananmuna kuoreton 169g241kcal21.1g0.5g17.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 141g442kcal14.8g83.5g3.1g7.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 113g160kcal14.1g0.3g11.5g0g
Tonnikala vedessä 307g320kcal68.8g0g4.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g102g266kcal30.7g2g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3385kcal330.2g240.2g120g15.6g
Valittu annoskoko1250g1693kcal165.1g120.1g60g7.8g
Annoskoko puolitettuna625g846kcal82.6g60.1g30g3.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933