Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g1134g1190kcal90.7g158.7g22.7g113.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 42g369kcal0g0g41.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g60g232kcal19.7g0g16.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3588kcal220.8g317.8g162.8g226.8g
Valittu annoskoko1250g1794kcal110.4g158.9g81.4g113.4g
Annoskoko puolitettuna625g897kcal55.2g79.5g40.7g56.7g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308