Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 386g433kcal81.5g0g11.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g209g59kcal1.3g12.4g0.4g5.2g
Selleri, annos 50g32g4.5kcal0.3g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)109g30kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Vesi514g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1052kcal169g37.2g24.4g14.2g
Valittu annoskoko1250g526kcal84.5g18.6g12.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g263kcal42.3g9.3g6.1g3.6g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907