Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g244g73kcal11.2g4.9g0.7g3.9g
Broilerifilee, marinoimaton244g261kcal56.3g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Maito, Kevyt366g168kcal11.7g17.6g5.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa122g366kcal28g0g28g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g46g119kcal12.3g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2310kcal265.4g58.8g110.8g12.4g
Valittu annoskoko1250g1155kcal132.7g29.4g55.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g577kcal66.4g14.7g27.7g3.1g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555