Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha562g933kcal106.7g0g56.2g0g
Punajuuri 140g54kcal1.4g9.7g0.3g3.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g105g274kcal28.4g0g17.9g0g
Cashewpähkinä 70g403kcal14g13.2g32.5g2.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g351g421kcal11.9g12.6g35.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 21g186kcal0g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4542kcal324.8g71g326.2g12g
Valittu annoskoko1250g2271kcal162.4g35.5g163.1g6g
Annoskoko puolitettuna625g1136kcal81.2g17.8g81.6g3g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853