Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g776kcal88.8g0g46.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl351g105kcal16.1g6.7g1.1g5.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)140g379kcal42.1g0g23.8g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g292g438kcal4.7g10.2g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3395kcal303.4g33.8g230.8g11.2g
Valittu annoskoko1250g1697kcal151.7g16.9g115.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna625g849kcal75.9g8.5g57.7g2.8g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667