Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%644g1094kcal128.8g0g64.4g0g
Ranskankerma Valio161g451kcal4g5.6g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)161g44kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Flora ruokakerma 15 % 250g134g201kcal2.1g4.7g20.1g0g
Pekoni Pirkka150g436kcal21g1.5g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4451kcal316g39g338g5.4g
Valittu annoskoko1250g2225kcal158g19.5g169g2.7g
Annoskoko puolitettuna625g1113kcal79g9.8g84.5g1.4g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161