Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio329g922kcal8.2g11.5g92.2g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 313g930kcal4.7g19.9g93.9g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 132g26kcal0.9g4g0.1g2.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro49g15kcal1g2.1g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Hunaja 21g71kcal0.1g17.3g0g0g
Sinappi (teollinen)17g21kcal0.7g2.3g1g0g
Porkkana 82g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Anjovis-filee, 1 kpl99g208kcal9.4g13.8g12.8g0g
Valkopippuri 3.3g9kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Mustapippuri 6.6g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 99g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4593kcal56.2g171.4g401.8g21.2g
Valittu annoskoko1250g2296kcal28.1g85.7g200.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g1148kcal14.1g42.9g100.5g5.3g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171