Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g342g287kcal3.8g62.5g1.4g6.2g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.2kcal0.1g0.5g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g195g1406kcal0g0g156.3g0g
Sokeri 249g1011kcal0g248.8g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g161g230kcal11.1g0.3g9.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 254g871kcal25.9g177.7g3g8.9g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g7.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7729kcal83.4g1002.6g340.4g30.2g
Valittu annoskoko1250g3865kcal41.7g501.3g170.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna625g1932kcal20.9g250.7g85.1g7.6g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468