BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g171kcal0g0g18.9g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Broilerin nahaton rintafilee631g650kcal145.8g0g9.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni316g410kcal9.5g6.3g41g0g
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2558kcal315.6g29.2g139.4g5.4g
Valittu annoskoko1250g1279kcal157.8g14.6g69.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna625g640kcal78.9g7.3g34.9g1.4g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517