Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa813g138kcal3.3g20.3g4.9g5.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%271g678kcal40.7g8.4g54.2g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g30g87kcal2.7g5.1g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1880kcal97g80.6g131.4g16g
Valittu annoskoko1250g940kcal48.5g40.3g65.7g8g
Annoskoko puolitettuna625g470kcal24.3g20.2g32.9g4g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175