Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha277g460kcal52.6g0g27.7g0g
Pepperoni light, Snellman104g255kcal28g0g13g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)166g582kcal16.6g116.3g4.3g10g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 692g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2613kcal196g236.2g90.2g20.4g
Valittu annoskoko1250g1307kcal98g118.1g45.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g653kcal49g59.1g22.6g5.1g
Arvot/100g100g105kcal7.8g9.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168712