Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 191g654kcal19.4g133.4g2.3g6.7g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt578g266kcal18.5g27.7g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 127g181kcal15.9g0.4g13g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä29g196kcal0.3g0.3g21.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g277g233kcal3g50.7g1.1g5g
Ruokosokeri46g188kcal0g46.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3438kcal114.2g517.4g93.6g23.4g
Valittu annoskoko1250g1719kcal57.1g258.7g46.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g859kcal28.6g129.4g23.4g5.9g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826