Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g485g971kcal97.1g0g63.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g164kcal0g0g18.2g0g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Tomaattipyree, Pirkka24g20kcal0.8g4.6g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen364g1129kcal29.1g196.6g20g1.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 85g17kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio121g170kcal3.4g7.9g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5070kcal266.8g445.6g233.2g12.4g
Valittu annoskoko1250g2535kcal133.4g222.8g116.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g1268kcal66.7g111.4g58.3g3.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946