Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti314g878kcal10.7g17.6g84.7g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g63g100kcal5g2.5g8.2g0g
Paprika punainen 293g86kcal2.8g13.2g1.2g5.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)110g33kcal1.1g6.6g0.2g1.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g471g612kcal51.8g7.1g42.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3418kcal142.8g94g273.2g13.4g
Valittu annoskoko1250g1709kcal71.4g47g136.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna625g855kcal35.7g23.5g68.3g3.4g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310