Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 279g212kcal5.2g43.2g0.6g2.8g
Porkkana 121g40kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Sipuli 51g16kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g325g553kcal65.1g0g32.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4.6g25kcal0g0g2.8g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g4.6g12kcal0.2g2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 465g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1714kcal143.6g108.8g73g13.6g
Valittu annoskoko1250g857kcal71.8g54.4g36.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna625g429kcal35.9g27.2g18.3g3.4g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593