Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)15g130kcal0g0g14.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Riisi, keitetty, suolaa 147g201kcal3.6g44.4g0.4g1.3g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g440g308kcal21.6g52.8g3.1g0g
Soijakastike 15g8.8kcal0.8g1.4g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)416g312kcal74.8g2.1g4.2g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g196g190kcal38.1g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2327kcal279.8g206g52.8g3.4g
Valittu annoskoko1250g1164kcal139.9g103g26.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna625g582kcal70g51.5g13.2g0.9g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560