Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g679g138kcal4.1g25.8g2g9.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g272g73kcal3.5g13g0.3g4.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g27g26kcal0.3g4.9g0g0g
Oliiviöljy 136g1202kcal0g0g135.9g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g68g175kcal25.8g0.4g7.8g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g68g17kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3262kcal67.4g88.2g292g28.2g
Valittu annoskoko1250g1631kcal33.7g44.1g146g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g816kcal16.9g22.1g73g7.1g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499