Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse135g1000kcal0g0g110.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 351g1206kcal35.8g245.9g4.2g12.3g
Leivinjauhe 6.8g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 149g212kcal18.6g0.4g15.2g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 230g933kcal0g229.5g0g0g
Mustikka metsä- 243g107kcal1.2g15.6g1.5g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6938kcal112g988g263.4g40.6g
Valittu annoskoko1250g3469kcal56g494g131.7g20.3g
Annoskoko puolitettuna625g1735kcal28g247g65.9g10.2g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644