Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi375g465kcal11.3g125.2g2.3g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g194g275kcal24.2g0.6g20g0g
Margariini 80% keskiarvo125g888kcal0.4g0.3g100g0g
Perunajauhot,rainbow250g810kcal0.3g202.5g0.3g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7202kcal90.4g1205g247.2g12.8g
Valittu annoskoko1250g3601kcal45.2g602.5g123.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna625g1801kcal22.6g301.3g61.8g3.2g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901